VAN LANSCHOT DEMO VIDEO’S

Met video maak je complexe zaken snel duidelijk. Door video toe te voegen aan de veelgestelde vragen op een website zorg je ervoor dat klanten snel en makkelijk antwoord krijgen op hun vragen. Op deze manier komen er minder calls bij de servicedesk terecht en is wordt de klanttevredenheid verhoogd omdat hij snel op een adequate manier is geholpen.

Voor Van Lanschot bankiers ontwikkelden we een serie video’s waarin op een heldere manier antwoord wordt gegeven op hun meest gestelde vragen. Alle video’s zijn hier te bekijken: https://www.vanlanschot.nl/veelgestelde-vragen?category=online-bankieren

Werkwijze

Hoe gaan we te werk? We lopen alle processen volledig door en bekijken hoe we dit op een logische manier kunnen uitleggen. We verplaatsen ons in de klant van onze opdrachtgever en leggen alle door te lopen stappen vast. Op basis daarvan maken we een script en storyboard. Wanneer dat akkoord is dan vangt de productie aan. We selecteren een stemacteur om de tekst in te spreken en zoeken passende muziek uit. Omdat in het voortraject de belangrijkste zaken al zijn afgestemd is de video die ter goedkeuring gaat doorgaans zo goed als akkoord.

Meer weten over effectieve demo video’s? Neem contact met ons op.