VAN LANSCHOT GEPERSONALISEERDE VIDEO

Met een gepersonaliseerde video creëer je een hoge attentiewaarde voor je product of dienst. Van Lanschot Bankiers introduceerde haar nieuwe app bij haar klanten met een door ons ontwikkelde gepersonaliseerde video.  De klanten worden met de video direct met hun naam aangesproken. Het resultaat was een zeer hoge conversie. En dat was precies het doel.

Hoe werkt gepersonaliseerde video?

We koppelen  persoonlijke gegevens aan de video. Op het moment dat de klant klikt op de – via een mailing aangeboden – link wordt de video op maat ‘samengesteld’. Dat neemt een fractie van een seconde dus de kijker merkt daar niets van. Voor mobiele gebruikers kan het iets langer duren, maar het is geaccepteerd dat video op mobiel iets langer laadt. Dat geldt namelijk ook voor gewone video’s.

In deze case haalden we gegevens op uit een mailing, maar er zijn ook andere manieren om een video te personaliseren. In een omgeving waar iemand ingelogd is, zijn persoonlijke gegevens aanwezig die je ook in een video kan gebruiken.

Wil je eens zien hoe dat werkt? Neem contact met ons op. We sturen je graag een link naar een voor jou gepersonaliseerde video.

Op onze site vind je de generieke versie van deze gepersonaliseerde video.