bl-legal

BL Legal Advocaten Huisstijl & Website

BL Legal is een klein kantoor met persoonlijke aandacht voor hun klanten. BL legal strategisch arbeidsrecht is opgericht in 2005 door Anne-Marie van den Belt en Menno Leniger, advocaten die zich al jaren volledig toeleggen op het arbeidsrecht in het algemeen en het ontslagrecht in het bijzonder. BL legal heeft ons in de arm genomen om voor hun kantoor alle communicatiemiddelen te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht en professionaliteit staan centraal in de vormgeving.

WEBSITE

De website en het CMS is gebouwd op WordPress core, het thema en alle functionaliteiten zijn door ons op maat ontwikkeld. Voor het verwerven van meer contacten hebben wij bijvoorbeeld een whitepaper-downloadmodule gebouwd. Gebruikers kunnen, tegen het achterlaten van hun e-mailadres, een nieuwe publicatie eenmalig downloaden. De website is tweetalig, responsive en w3c-gecertificeerd.

HUISSTIJL

Naast de website hebben we ook de gehele huisstijl ontworpen en geleverd. Het gaat om briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

YOU SCRATCH MY BACK…

Wij hebben een goede relatie met Bl Legal en helpen ze altijd daar waar nodig met vraagstukken omtrent de website, updates of aanpassingen. Wij geloven erin dat het succes van onze klanten mede bijdraagt aan ons eigen succes.

In 2017 is BL Legal opgeheven.

BL Legal Advocaten Huisstijl & Website

BL Legal Advocaten Huisstijl & Website