webdesign

BOONTJE ADVOCATEN COMMUNICATIEMIDDELEN

Boontje Advocaten is gevestigd in Amsterdam en richt zich volledig op Arbeidsrecht. Met meer dan 17 advocaten, allen met hun eigen specialisme, beschikken ze over een brede expertise en werken ze met de unieke Arbeidsrecht Plus formule.

POSITIONERING

Ons is gevraagd een concept te ontwikkelen dat uitdrukking geeft aan hun unieke positie binnen de advocatuur. In het ontwerp is gekozen  voor een combinatie tussen een moderne eigentijdse vormgeving en een formele klassieke uitstraling. De art-direction voor alle fotografie is eveneens door ons bureau gedaan.

COMMUNICATIE MIDDELEN

Naast een heldere, tweetalige website die vanzelfsprekend RESPONSIVE is ontwikkeld, hebben we recentelijk een blog gebouwd en zal binnenkort een nieuwsbrief-tool met vooringerichte templates voor onze klant worden opgeleverd. De website maakt gebruik van de WORDPRESS core CMS en de nieuwsbrief wordt in MAILCHIMP ontwikkeld.

SEO HAPPY

Boontje Advocaten heeft naast hun statische content een goede hoeveelheid actuele en interessante publicaties. De artikelen hebben de juiste titels en beschrijven relevante content binnen het eigen vakgebied. Google blij, ranking goed en meer bezoekers!

BOONTJE ADVOCATEN COMMUNICATIEMIDDELEN