beleggen, vermogensbeheer, fondsbeleggen, sparen, vermogensgroei, vermogensbank, alex

ONLINE VIDEO – INTERACTIEF EN GEPERSONALISEERD

De opmars van online video is, mede door snelle mobiele netwerken, niet te stuiten. Het werkt conversieverhogend of kan in een paar minuten iets wat complex lijkt helder uitleggen. Of het kan kosten verlagen doordat het antwoorden op vragen geeft die normaal door een helpdesk beantwoord zouden worden.

Interactief en gepersonaliseerd

Interactieve of gepersonaliseerde video zorgt ervoor dat de aandacht nog groter wordt wat leidt tot een nog hogere conversie. Met gepersonaliseerde video kan de gebruiker  keuzes maken op basis van interesses. Door op deze manier de content relevant te maken voor de gebruiker zal de aandacht hoog zijn en wordt deze gebracht naar de plek waar hij bijvoorbeeld zijn aankoop kan doen. Met interactieve video ben je als kijker actief en zorgen de rustpunten ervoor dat je geboeid blijft.

Ander pluspunt is dat er aan interactieve video een registratie of beoordelingssysteem gekoppeld kan worden. Hoe heeft de gebruiker de interactieve video doorlopen, wat ging er goed en wat ging er minder goed? Hieraan kan ook een advies gekoppeld worden, dat ook weer op een leuke en attractieve manier gebracht kan worden.

De keuzes die de gebruiker maakt zijn meetbaar. Hierdoor is het gedrag goed te monitoren en indien nodig bij te sturen.

Online video voor onze klanten:

Wij ontwikkelden online video’s voor o.m.; AlexBinck, Van Lanschot en Nederland Cares. Kijk voor meer door ons ontwikkelde video’s op ons YouTube kanaal.