SEO WORKSHOP

Hoe word je website goed gevonden in Google? Grote bedrijven scoren vaak goed in zoekmachines, maar ook voor het mkb en de zzp’er is het heel goed mogelijk om hoog te scoren in Google. Met een goed geoptimaliseerde site krijg je gratis nieuwe bezoekers op je site. Op dit moment staat er geen workshop geplanned.

De workshop kan ook op locatie gegeven worden.

Meer info over deze SEO workshop? Mail naar marc@tusch.nl

 

“Ik vind het een succes wanneer een trainer zijn expertise kan vertalen naar Jip en Janneke taal en zonder te veel vak jargon. En dat deed Marc uitstekend! Veel geleerd.”
Saskia ter Buurkes de Vries, Apotheek Partners

 

Met deze inspirerende workshop word je, in begrijpelijke taal, de beginselen van zoekmachine-optimalisatie (SEO) uitgelegd. Resultaat: na afloop van de SEO workshop kan je zelf aan de slag of ben je een gelijkwaardige gesprekspartner voor een SEO-bureau, indien je het werk liever uitbesteedt.
De volgende zaken worden behandeld:

  • Hoe werkt Google.
  • Tips voor het schrijven van goede teksten en hoe deze te optimaliseren.
  • Zorg dat er op je Google resultaat wordt geklikt.
  • Linkbuilding.
  • Social media in je SEO-strategie.
  • Inzicht in de technische aspecten van een site.

Programma:

15.30 Inloop met koffie, thee en hapjes
16.00 Start Workshop
18.00 Einde Workshop

Adres:
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

 

Wat anderen zeggen over deze SEO workshop:

“Zeer interessante SEO workshop van Marc Slingerland van Tusch. Zeer aan te bevelen als je inzicht wilt krijgen in wat je (zelf) kunt doen om met je website hoog in de zoekresultaten van Google terecht te komen.”
Katarina Hartgers, Social media specialist

“Aanrader, doen!”
Karel van Dijck, Database marketeer

“SEO workshop (zoekmachine-optimalisatie) van Marc Slingerland van Tusch gevolgd. Prettig gegeven, zeer informatief en meteen praktisch toepasbaar. Veel geleerd zowel over de do’s als de dont’s. Aanrader als je in korte tijd meer wilt weten over wat belangrijk is om je website (of blog etc.) goed gevonden te laten worden in Google.”
Caroline Sjoerds. Beleidsmedewerker Stichting de Schoor

“Veel geleerd bij de SEO workshop over Google en webteksten. Het was leerzaam en concreet.
Jeannine Verhagen, journalist/tekstschrijver

“De SEO workshop van Tusch is echt een aanrader. Je kunt meteen aan de slag om te zorgen dat jij beter gevonden wordt. Je leert wat de macht is van Google en waar ze op letten.”
Gerard Keg, Business coach

“Deze workshop is een uitstekende manier voor mij geweest om het geheugen op te frissen en weer bekend te raken met de werking van SEO. De verstrekte informatie wordt op een duidelijke en makkelijk te begrijpen wijze door de gastheer gepresenteerd. Zeker een aanrader voor iedereen die is geïnteresseerd in de optimalisatie van zijn/haar website en daarmee het verbeteren van de online vindbaarheid.”
Willem van der Laan, VVE Gemak

“Dank voor de boeiende en leerzame middag . Ik heb inzicht en begrip gekregen in de wondere wereld van Google. Ik adviseer iedereen deze workshop te doen. Het is de prijs meer dan waard”.
Christien van de Most, NCM consult

“Ik vind het een succes wanneer een trainer zijn expertise kan vertalen naar Jip en Janneke taal en zonder te veel vak jargon. En dat deed Marc uitstekend! Veel geleerd.”
Saskia ter Buurkes de Vries, Apotheek Partners

SEO WORKSHOP