VIDEO ONLINE

De opmars van  video online is, mede door snelle mobiele netwerken, niet te stuiten. Het werkt conversieverhogend of kan in een paar minuten iets wat complex lijkt helder uitleggen. Interactieve of gepersonaliseerde video zorgt ervoor dat de aandacht nog groter wordt, wat leidt tot een nog hogere conversie.

Gepersonaliseerde video

Gepersonaliseerde video is, kort gezegd, video waarbij bepaalde onderdelen dynamisch zijn toegespitst op de persoon die deze bekijkt. Dit kan direct persoonlijke informatie zijn als naam, adres, woonplaats, foto’s en dergelijke of informatie die is bijge­houden bij het surfgedrag van de kijker, zoals voorkeur voor een bepaald product of venue waar de persoon was ingecheckt.

Waarom gepersonaliseerde video?

Gepersonaliseerde video is bij uitstek het middel om conversie te verhogen. De content is relevant voor de gebruiker waardoor de aandacht hoog is. De video kan gepersonaliseerd worden op basis van beschikbare data na inlog op een site, maar ook op bijvoorbeeld gedrag. Wanneer gegevens in een database beschikbaar zijn, is dit aan video te koppelen. Dit geldt ook voor gerelateerde content. Onderzoek wijst uit dat de conversie bij een gepersonaliseerde video 50% hoger is dan bij een niet gepersonaliseerde video. De gebruiker voelt zich betrokken en wordt op ideeën gebracht welke relevant voor hem zijn. Een gepersonaliseerde video kan in de achtergrond  gerenderd worden en is dan deelbaar via social media.

  • De klant wordt aangesproken in de omgeving waar hij zijn aankoop kan doen.
  • Er is een duidelijke focus op wat de consument interesseert.
  • Geïntegreerde meet- en optimalisatiemogelijkheden

Interactieve video

Naast personalisatie kan de video ook interactief gemaakt worden. De gebruiker kan keuzes maken op basis van interesses. Door op deze manier de content relevant te maken voor de gebruiker, zal de aandacht hoog zijn en wordt deze gebracht naar de plek waar hij zijn aankoop kan doen. Bij interactieve video ben je actief en zorgen de rustpunten ervoor dat de kijkers geboeid blijven.

Ander pluspunt is dat er aan interactieve video een registratie of beoordelingssysteem  gekoppeld kan worden. Hoe heeft de gebruiker de interactieve video doorlopen? Wat ging er goed en wat ging minder goed? Hieraan kan ook een advies gekoppeld worden, dat ook weer op een leuke en attractieve manier gebracht kan worden.

De keuzes die de gebruiker maakt zijn meetbaar. Hierdoor is het gedrag goed te monitoren en, indien nodig, bij te sturen.

Gepersonaliseerde interactieve video

De interactieve video kan ook gepersonaliseerd worden door het geheel te koppelen aan bijvoorbeeld socialmediaplatformen als Facebook of LinkedIn of aan een database. Best of both worlds dus.

Wij ontwikkelden online video’s voor o.a.

Meer video’s op ons YouTube kanaal.

VIDEO CASES

ONLINE VIDEO – INTERACTIEF EN GEPERSONALISEERD
VIDEO FD PRECISIELANDBOUW
TAALCENTRUM VU VIDEO
ALEX EXPLANIMATION INFOGRAFIC VIDEO
BINCK PROMO-VIDEO
CHARCO & DIQUE COMMERCIAL
ALEX CROSSMEDIALE CAMPAGNE
NEDERLAND CARES PROMO VIDEO
GOODS ON TAP VIDEO
ALEX VIDEOKANALEN, BEURSFLITS & YOUTUBE
HUSA LOGISTICS VIDEO
BINCK APP FILMS
ONLINE FILM BINCK BEURSVLOER
RULER LOGO, DESIGN-PORTAL & VIDEO
HOGERE CONVERSIE GEPERSONALISEERDE VIDEO
VIDEO EN WEBSITE VOOR BOEKHOUD WERKPLAATS