WEBDESIGN EN WEBDEVELOPMENT

 Webdesign

Bij de ontwikkeling van een website starten we met het definiëren van de identiteit van de organisatie. Welk verhaal wil je vertellen en waarom is dat van belang voor de bezoeker? Dat is basis wanneer wij starten met het webdesign. De site is tenslotte een belangrijk onderdeel van de corporate identity.

Interaction design

We maken het de bezoeker graag makkelijk. We zorgen ervoor dat de bezoeker moeiteloos door de site kan navigeren . Waar het kan, leggen we relaties in de content. Het streven is om de bezoeker altijd maar een klik verwijderd te laten zijn van een ander onderwerp dat zijn interesse heeft. Zonder te verdwalen natuurlijk. Vanzelfsprekend zijn de sites die we ontwikkelen responsive en tonen dus goed op desktop, tablet en mobiel.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Maar het begint al voordat iemand de site bezoekt. We zorgen ervoor dat de site geoptimaliseerd is voor goede zoekresultaten. Daar zorgt de techniek voor, maar we voorzien de site ook van een handige plug-in waarmee je de site zelf qua content volledig kan optimaliseren. Als je dan gevonden bent dan is het zaak dat de bezoeker, uit het rijtje resultaten wat getoond wordt, op die van jou klikt. Nodig de bezoeker daarom uit met een goede titel en uitnodigende tekst.

Conversie

Als de bezoeker in Google op jouw link heeft geklikt, is het zaak de bezoeker te converteren. Dat kan door bezoekers makkelijk contact op te laten nemen. Of dat ze hun gegevens achterlaten. Voor het achterlaten van de gegevens zou je weer iets terug kunnen geven, zoals een whitepaper.

Webdevelopment

We bouwen de sites op basis van WordPress. Het meest gebruikte open source CMS en bovenal het systeem dat het beste SEO geoptimaliseerd is. Het CMS werkt bijzonder gebruiksvriendelijk. Lees hier meer info over WordPress.

WEB-DEVELOPMENT CASES

APOTHEEK PARTNERS WEBSITE EN IDENTITEIT
CORPORATE IDENTITY VOOR CORP
ALEX CROSSMEDIALE CAMPAGNE
WEBSITE STICHTING MONDZORG EN PARKINSON
HORLINGS NEXIA WEBSITE
INTERNA TECHNOLOGIES WEBSITE
VIDEO EN WEBSITE VOOR BOEKHOUD WERKPLAATS
WEBSITE ANDERS & CO.
FINANCIAL ASSETS WEBSITE
IZIRIJDERS
SOLL IT WEBSITE
WEBSHOP DGA TAXCENTER
AMSTELLANDEN ACCOUNTANTS WEBSITE
COMMERCIEEL CREATIEF WEBSITE
EVENEMENT SITE
RETAILISATION WEBSITE
SEO WORKSHOP
APOTHEEK PARTNERS WEBSITE
NL BELEGT WEBSITE
ACTIESITE GALL & GALL
CAREERMILES WEBSITE EN HUISSTIJL
BL Legal Advocaten Huisstijl & Website
SEO GEOPTIMALISEERDE WEBSITE MELROSE SECURITY
WUSH WEBSITE
thumb derkx
COMPLEMENT SYMPOSIUM WEBSITE
PORTAL VOOR STRAND BLOEMENDAAL
O’G3NE WEBSITE
BOONTJE ADVOCATEN COMMUNICATIEMIDDELEN