WIE IS TUSCH

Misschien kent u hem niet… Tusch, het nieuwsgierige olifantje dat altijd geïnteresseerd is in de verhalen van anderen. Dit zorgt ervoor dat hij altijd boordevol inspiratie zit.  Hij houdt ervan deze verhalen door te vertellen, maar dan met zijn eigen twist.

LOGICA BRENGT JE VAN A NAAR B. VERBEELDING BRENGT JE OVERAL ALBERT EINSTEIN

TUSCH is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en web-video’s, beiden erop gericht om uw verhaal zo doeltreffend en onderscheidend mogelijk te vertellen op het internet en daarmee uw omzet (conversie) te vergroten. Immers, wat niemand zoekt, wordt zelden gevonden ;).

Wij ontwerpen en maken uw site en video zo op maat, omdat wij van mening zijn dat uw verhaal zich niet in één vastgelegd stramien laat vangen. U wilt zich juist onderscheiden van uw concurrentie. Wij kijken naar uw wensen, maar leven ons ook in in de verwachtingen van uw potentiële klanten. We zorgen voor een balans tussen SEO en pakkende content voor de bezoeker.

CONTENT IS KING!

Wij helpen u uw verhaal zo krachtig mogelijk te vertellen op het internet. Geen ellenlange teksten of verouderde pagina-indeling, maar juist snel to the point komen. Nieuwsgierig maken naar uw producten of diensten. Als TUSCH houden we ons niet vast aan templates en cijfers, maar belichten we liever de menselijke kant.

CONCEPT & DESIGN
ONLINE VIDEO & MOTION GRAPHICS
WEBDEVELOPMENT & SEO